✔ Boven de €100,- gratis verzendingOver Ons

Ons bedrijf

Perfect Woman is een Dameskleding winkel opgericht door Ellen Dikhout-koper in De Rijp

Bij Perfect Woman Lifestyle and Fashion vind je de populaire dames merken ook mooie cadeau artikelen. Perfect Woman is onderdeel van Dimca Retail B.V.

  • Top kwaliteit producten
  • Perfecte klantenservice
  • 30-dagen geldterug garantie

Perfect Woman is onderdeel van Dimca B.V. retail
KvK/Chamber of Commerce: 37152218
BTW nr/VAT-ID nr: NL820879782B01

Ons team

Ellen


Wij vinden het altijd leuk om een reactie te ontvangen over de kleding die wij aan u verkocht hebben. We horen graag hoe u uw bezoek aan ons heeft ervaren. We zijn nieuwsgierig hoe uw omgeving heeft gereageerd op onze collectie en uw nieuwe kleding. Omdat wij veel tijd besteden bij het adviseren en aankleden van onze klanten is het voor ons een kroon op ons werk om de reacties terug te lezen.

Wat onze klanten zeggen

Wat een feest om bij Ellen & Sandra te mogen winkelen. Service met een hoofdletter S. Super geholpen en geslaagd meiden.”

Silvie uit Middenbeemster

Beste Perfect Woman, begin april was ik voor het eerst bij jullie in de winkel. Na heel veel aarzeling, ik durfde mezelf nauwelijks in de spiegel te bekijken, ben ik met een mooie kleding set bij jullie de deur uit gegaan. Inmiddels heb ik deze combinatie een paar keer gedragen en de reacties zijn overweldigend! Iedereen vindt het zoooooo mooi, ze willen direct weten waar ik het heb gekocht!
Bedankt voor jullie hulp en advies

Petra uit Alkmaar

Hi Sandra, wat ben ik gisteren geweldig geholpen. Goed tips en mooie kleding. Ik heb vandaag alles aan en het zit heeeeerlijk! Dank je wel en tot snel.”

Nikkie uit Amsterdam