Overzicht van producten van fabrikant Lerros

Het Duitse merk Lerros maakt tijdloze en betaalbare kleding. Het merk kwam in 1983 op de markt met sportieve heren overhemden.

Het Duitse merk Lerros maakt tijdloze en betaalbare kleding. Het merk kwam in 1983 op de markt met sportieve heren overhemden. Deze waren zo populair dat de collectie al snel werd uitgebreid met verschillende items. De collectie van Lerros staat voor alledaagse kleding, is authentiek, volwassen, maar vooral sportief. Lerros herenkleding is van de beste kwaliteit en wordt altijd aangeboden voor de beste prijs! Het succesvolle merk is verkrijgbaar in meer dan 30 landen,


Lerros hoeft zich dan ook niet meer te bewijzen.Lerros is een merk dat je kan vertrouwen wanneer het om stijl en trends gaat. Met een authentieke volwassen stijl en subtiel aangebrachte details heeft Lerros een duidelijk eigen handschrift. De stijlvolle herenmode heeft een casual-klassiek karakter waardoor het duurzaam- en makkelijk te combineren is. Van werk tot vrije tijd, met Lerros maak je van iedere outfit een geraffineerd undestatement. Mannelijk, stoer, nonchalant en stijlvol. Lifestyle for every day. Dat is Lerros. Lerros maakt zowel dames- als herenkleding, de uitgebreide collectie herenmode is in onze webshop te vinden. Lerros staat voor trendy en draagbare kwaliteits mode met een perfecte pasvorm.


Meer

Geen producten van deze fabrikant.